Ιπποδρομίες

Στις 17:00 σήμερα στο Μαρκόπουλο η επανεκκίνηση των Ελληνικών ιπποδρομιών και με τζακ-ποτ!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 22 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 14/9/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ΑΕ με τα φώτα της ημέρας βέβαια να πέφτουν πάνω στο Μαρκόπουλο και την ‘’επανεκκίνηση’’ των Ελληνικών ιπποδρομιών μετά τις θερινές διακοπές για ανθρώπους και άλογα! Μια συγκέντρωση που ξεκινάει με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή σωστά τους 6 νικητές ίππους διαδοχικών διαδρομών) με ‘’τον κουμπαρά’’ του παιχνιδιού να έχει ήδη μέσα 16.250,00€ και μαζί με το νέο στοίχημα, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές τουλάχιστον 45.000€!

Όπως κάθε Παρασκευή που έχει Ελληνικές ιπποδρομίες, το ενδιαφέρον μας εστιάζεται αποκλειστικά εκεί! Σαφώς και υπάρχει ο πίνακας με τις εκτιμήσεις για όλες τις ιπποδρομίες της ημέρας (Ελληνικές και ξένες) όμως εστιάζουμε αποκλειστικά σε ανάλυση και προγνωστικά, στο Ελληνικό πρόγραμμα!

Το πρόγραμμα κρίνεται αρκετά καλό για στοίχημα, και οι 7 ιπποδρομίες παρουσιάζουν μικρές ή μεγαλύτερες δυσκολίες στα προγνωστικά τους, θεωρούμε πως η πέμπτη ιπποδρομία του προγράμματος είναι και η πιο δύσκολη σε προγνωστικά της ημέρας! Συμμετέχουν 11 ίπποι εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί έχουν μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης και η κούρσα αυτή θα αποτελέσει ‘’βαρόμετρο’’ για την απόδοση του ΣΚΟΡ 6 τουλάχιστον!

Παρ' ότι είναι η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση μετά τις θερινές διακοπές, έχουμε εναλλαγές στις αποστάσεις! Άλλο ένα χαρακτηριστικό (σε κάποιες έστω διαδρομές) είναι η μεγάλη διαφορά των κιλών που χωρίζει τα λεγόμενα φαβορί, με αυτά των καλών αουτσάιντερ, πάντα βέβαια θεωρητικά μιας και οι πράξεις κρίνονται μέσα στον στίβο!

H ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ στην δεύτερη ιπποδρομία αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της συγκέντρωσης και ίσως μια από ‘’τις βάσεις’’ για το ΣΚΟΡ 6! Πολύ καλές οι φοράδες που αναμετρούνται στην τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος και έχουμε την αίσθηση πως μεταξύ των ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ, ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ και ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ θα δούμε μια συναρπαστική τελική ευθεία! Από τα δυνατά φαβορί της ημέρας αναμένεται να είναι και ο ΝΑΣΜΙ στην έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος!

Περνάμε να δούμε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως πιο ιδιαίτερα από το Ελληνικό ιπποδρομιακό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο:

Πρώτη ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:00. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΣΑΦΦΑΧ(5) και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΕΞΤΡΙΜΛΥ(2) ή ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΟΡΙΑ(3).

Δεύτερη ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 17:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά και με ακριβή σειρά, τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης). Στοιχηματίζουμε για νικήτρια της ιπποδρομίας τον ίππο ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(1) και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων ΣΠΑΡΤΗ(2) ή ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(5).

Τέταρτη ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 18:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1)  και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(2) ή ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(3).

Έκτη ιπποδρομία, Μαρκόπουλο, με ώρα έναρξης τις 19:30. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της δυάδας να είναι ο ίππος ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(4)  και το άλλο άλογο της πρώτης δυάδας να είναι ένας εκ των ίππων ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(5) ή ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x